Cu bucurie și entuziasm, toate femeile din comuna Gruiu au fost invitate să sărbătorească „Ziua Internațională a Femeii” într-un mod special și plin de culoare!
Astfel, în data de 8 Martie, la Căminul Cultural „Ștefan Iordache” din localitate, începând cu ora 14:00, au fost așteptate la o festivitate dedicată fiecărei femei din comunitatea noastră ilfoveană. În deschidere au încântat inimile cu talentul lor, Ansamblul muzical de copii „Gruianca” și Formația vocal-instrumentală „Stejarii Ilfoveni”.
De asemenea, momente artistice deosebite au fost oferite de trupa „Alb-Negru”, solista Roxana Nemeș și Formația „Generic”, cu Dan Ciotoi. Prezentator a fost Andrei Ștefănescu de la Antena Stars. Astfel am putut sărbătorii feminitatea, puterea și frumusețea fiecărei femei din comuna Gruiu și nu numai.
Evenimentul a fost organizat de către de Consiliului Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Căminul Cultural „Ștefan Iordache” și Primăria Gruiu.