Sâmbătă, 16 martie, a fost o zi cu totul specială în comuna Chiajna, când comunitatea s-a adunat pentru a marca cei 67 de ani de la trecerea în neființă a marelui sculptor Constantin Brâncuși.
În lumina amintirii sale și a contribuției sale uriașe la arta mondială, am putut viziona piesa de teatru”Brâncuși, Dragostea mea”, o creație remarcabilă a talentatei actrițe Claudia Motea, sub îndrumarea regizoarei Beatrice Rancea.
Spectatorii au fost invitați să intre în universul lui Brâncuși, să exploreze poveștile sale de dragoste și să descopere misterele care au învăluit viața și creațiile sale.
Printre cei prezenți la această sărbătoare a artei s-a numărat și domnul primar al Comunei Chiajna, Mircea Minea, care a subliniat importanța păstrării și promovării moștenirii culturale.
Evenimentul a fost deschis tuturor celor care au dorit să se alăture omagierii și să trăiască o experiență culturală unică.
Organizat cu sprijinul Consiliului Județean Ilfov, Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Primăriei Comunei Chiajna și Casei de Cultură Doamna Chiajna, acest eveniment a fost un tribut adus geniului artistic al lui Brâncuși și un prilej de celebrare a bogăției culturale.