Ieri, pe 8 martie, am celebrat excelența și realizările a 10 femei speciale care activează în 10 domenii profesionale diferite în județul Ilfov.
Gala Idealul Feminin Ilfov „10 femei de 10”, din 10 domenii de activitate diferite ale Județului Ilfov, s-a desfășurat la Palatul Snagov și a cuprins prezentarea și premierea celor 10 femei de 10 ale județului Ilfov.
Momentele artistice au fost susținute de corul de copii „Sunetul Muzicii”, coordonat de profesoara și compozitoarea Cristina Manoliu, și de Ansamblul Artistic „Doina Ilfovului” de la Centrul Cultural din orașul Buftea, coordonat de prof. coregraf Daniela Mîndroc și instructorul de dans Valentin Rogojinaru.
Doamnele și domnișoarele premiate au primit trofee, flori, diplome și vouchere din partea domnului Președinte al Consiliului Județean Ilfov, Hubert Petru Ștefan Thuma, și din partea domnilor Vicepreședinți Ștefan Rădulescu și Vincențiu Voicu.
Evenimentul a fost moderat de Mircea Badea, oferind un cadru elegant și profesionist întregii gale și a fost transmis live pe postul Antena 3.
Gala a fost organizată de Consiliul Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Ilfov și Antena 3.