Pe 6 martie, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Bragadiru, a avut loc un eveniment cultural-artistic deosebit intitulat „Mamei”, dedicat în mod special tuturor mamelor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.
Printre cei prezenți s-au numărat domnii Vicepreședinți ai Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu și Vincențiu Voicu, doamna Inspector Școlar General ISJ Ilfov, Adriana Stoica, doamna Jurnalistă Lavinia Șandru, domnul Președinte UZPR Sorin Stanciu și doamna Director a CJCPCT Ilfov, Alexandrina Niță.
Conferința-spectacol a fost un prilej deosebit de emoționant, în care artiști de toate vârstele, alături de ziariști consacrați, au adus un omagiu femeii și în special mamelor. Ne-am putut exprima recunoștința și aprecierea către toate doamnele educatoare, învățătoare, și profesoare prezente la eveniment, care au avut un rol deosebit în formarea și dezvoltarea copiilor noștri.
Printre invitații speciali s-au numărat: Corul de copii “Sunetul Muzicii” coordonat de prof. Cristina Manoliu, David Dumitrescu și interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, alături de Grupul Folcloric de copii „Mlădițe Ilfovene”.
Evenimentul a fost prezentat cu căldură și sensibilitate de către preotul și artistul muzical Marius Ciprian Pop, care a transmis gânduri pline de afecțiune pentru mame.
Organizat de Consiliul Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Primăria Bragadiru, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din localitate, evenimentul a reprezentat o oportunitate deosebită de a celebra și recunoaște rolul esențial al femeii în societate.