Spectacolul aniversar „Doina Ilfovului – 8 ani de succes” a avut loc ieri seară, 5 martie, la Palatul Cultural Buftea și a fost o experiență de înaltă prestanță artistică.
Dansatorii talentați ai ansamblului au încântat publicul cu un program diversificat, aducând în scenă cântece și dansuri din toate colțurile țării. Momentul muzical oferit de „Taraful Ilfovului” a adus o explozie sonoră, încurajând astfel pasiunea pentru dansurile populare. De asemenea, prezența primarului orașului Buftea, George Pistol, a evidențiat sprijinul acordat Ansamblului „Doina Ilfovului” pentru păstrarea tradițiilor autentice.
Evenimentul a fost îmbogățit de prezența unor invitați speciali, printre care: Saveta Bogdan, Grigore Gherman, Marioara Man Gheorghe, Valeria Arnăutu, Alina Sârbu, Ioana State, Nicușor Iordan, Constantin Ghinea Dumitrache, Daniela Rotaru, Daria Tomoiagă și Grupul Folcloric de copii „Mlădițe Ilfovene”. O surpriză plăcută a fost prezența Elisei Stan, profesionistă în folclorul românesc.
Moderarea a fost asigurată cu profesionalism de cunoscuta prezentatoare Adriana Ștefan de la Etno TV, iar sărbătoarea a fost posibilă datorită eforturilor și colaborării strânse între Consiliul Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Primăria orașului Buftea, Centrul Cultural Buftea, Buftea Smart, Etno TV, etc.
Un spectacol memorabil ce a celebrat nu doar succesul ansamblului, ci și diversitatea și bogăția culturii tradiționale românești. Adresăm un sincer „La mulți ani” și mulțumiri coregrafului Daniela Mîndroc și lui Valentin Rogojinaru pentru implicarea lor deosebită și pentru îmbogățirea universului cultural al comunității ilfovene!