Duminică, 11.06.2023, a avut loc faza județeană a concursului cu tematică de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”, organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București – Ilfov.
Dis de dimineață, la Centrul de Pregătire al Pompierilor „General de Brigadă Corneliu Stoicheci”, echipele din Balotești, Berceni, Voluntari, Brănești, Chitila, Ciorogârla și Vidra s-au aliniat la start.
17 echipaje dintre care 12 de școală gimnazială și 5 de liceu, au depus toate eforturile pentru a fi cei mai buni la proba teoretică și la cele două probe practice ale concursului. Cu mult entuziasm și mari emoții, elevii din ciclul gimnazial și liceal, au fost premiați astfel:
Liceu:
Premiul I: Liceul Tehnologic Pamfil Șeicaru din Ciorogârla
Premiul II: Liceul Teoretic Traian Lalescu din Brănești
Premiul III: Liceul Teoretic Al. Rosetti din Vidra
Gimnaziu:
Premiul I: Școala Gimnazială nr. 1 “Prof. Ion Vișoiu” Chitila (echipă băieți)
Premiul II: Școala Gimnazială nr. 1 Balotești
Premiul III: Școala Gimnazială nr. 1 “Prof. Ion Vișoiu” Chitila (echipaj mixt)
Echipele meritorii, care au trecut linia de final, au primit premii din partea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, constând în cupe, medalii și materiale sportive (tricouri, palete și mingii de masă), agende și calendare și din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București – Ilfov.
Parteneri: Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov.
Mulțumim dragilor elevi pentru participare, implicare și pentru faptul că au demonstrat că, indiferent de vârstă, pot fi adevărați salvatori. Felicitări tuturor participanților elevi, cadre didactice și organizatori!