Centrul de Cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”, Consiliul Judetean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov și Primăria Mogoșoaia au fost cei care au invitat iubitorii de muzică clasică, sâmbătă, 09 decembrie 2023, la evenimentul muzical intitulat „Visul unui Concert de Crăciun, la Palat”.
Concertul a avut loc în Sala Scoarțelor a Palatului Brâncovenesc, începând cu ora 19:30. Intrarea la o astfel de seară de poveste a fost gratuită.
Timp de o oră, trei mari soliști au oprit timpul în loc și au „vorbit” prin note muzicale despre emoția sărbătorilor de iarnă și despre bucuria de a dărui. Mezzo-soprana Andreea Iftimescu, soprana Andreea Călin, pianistul Abel Corban și Teodora Coșbuc au oferit comunității un cadou muzical în direct, dar și transmis live în comunitatea „Ilfov sunt și eu”.
Suavele acorduri s-au lăsat purtate prin grandiosele săli ale Palatului Brâncovenesc într-o notă menită să ne introducă în magia sărbătorilor de Crăciun!