Pe 31 mai s-a sărbătorit în avans Ziua Copilului la Gruiu!
În Parcul Central din Gruiu, am organizat o festivitate deosebită, plină de bucurie, muzică, dans și magie.
Am avut onoarea să avem invitați speciali care ne-au încântat și ne-au adus multă veselie: Maria Dragomiroiu, o voce prețioasă a folclorului românesc, a fost prezentă alături de Ansamblul „Gruianca” și un grup de dansatori folclorici, care au adus frumusețea și energia tradițiilor noastre pe scenă.
Pentru iubitorii de muzică ușoară, am avut și o solistă talentată care ne-a încântat cu cele mai îndrăgite melodii.
Pentru a adăuga o notă de mister și entuziasm, un magician pentru copii a făcut parte din spectacolul nostru, stârnind râsete și uimire cu trucurile sale magice.
Toate aceste momente au fost coordonate cu umor și căldură de către actorul Nae Alexandru, care a prezentat această sărbătoare minunată.
Am adunat cu drag toți participanții pentru a sărbători cel mai frumos dar pe care îl avem – copiii noștri. A fost o ocazie perfectă de bucurie, distracție și de a ne aminti cât de prețioasă este copilăria.
Vă mulțumim că ne-ați însoțit cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie!
Evenimentul de ieri a fost o celebrare autentică a copilăriei în comuna Gruiu, organizat de către Primăria Gruiu și Consiliului Județean Ilfov, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.
Urăm un călduros la mulți ani tuturor copiilor!