Ce bucurie pentru copiii din Chiajna, vineri, pe 15 decembrie 2023, când Moş Crăciun, încărcat cu multe daruri pentru ei, a ajuns la Sala de sport a Liceului Tehnologic „Doamna Chiajna”, cu sania. Era însoțit de mai multe personaje costumate în celebrul personaj iubit de copii, dar care cântau la trompetă, saxofon, tobe, tubă și tromboane, defilând în „Parada veselă a lui Moș Crăciun”. Aceasta era însoțită la mica distanță de „Parada Personajelor”, formată din 6 spiriduși – elfi și 4 mascote, dintre care se evidenția „Omul de Zăpadă” și „Turta Dulce”.
În comuna amintită, de Sărbători, atmosfera a fost una pe măsura aşteptării şi a sufletelor copiilor frumoşi şi cuminţi. Organizatorii le-au oferit cadouri micuţilor, în cadrul unui eveniment deosebit. Pentru că noaptea magică a Crăciunului se apropie și ne aflăm în perioada în care aprindem focul ospitalității în sufletele noastre, cei mai mici elevi împreună cu preșcolarii din cadrul instituțiilor de învățământ de stat, de pe teritoriul comunei au simțit din plin magia sărbătorilor de iarnă, în ritm de trompete și pe acordurile colindelor care au răsunat atât de autentic. Ajutoarele lui Moș Crăciun, trimise de organizatori, au reușit să aducă zâmbetele copilăriei pe micuțele chipuri, fiecare bucurându-se de cadoul primit.
Pentru o atmosferă demnă de poveste au fost prezenți magicianul Magitot, „Coloricii” și „Haiducii lui 7 cai”. Organizatori au fost Consiliul Judetean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov și Primăria comunei Chiajna.