Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov a desfășurat a doua ediție a concursului județean antibullying ”Împreună, nu Împotrivă!”, ce face parte din programul județean ”Siguranța personală în mediul fizic și online”.
În cadrul concursului, elevii talentați din Ilfov au ilustrat prin desenele lor impactul agresiunii, comportamentelor ostile, de umilire și de excludere asupra copiilor.
Cele mai bune lucrări, cu cele mai puternice mesaje au fost premiate:
– Locul 1: Vasile Anastasia, cls a VIII-a, Liceul cu Program Sportiv “Helmut Duckadam”, Clinceni;
– Locul 2: Ștefan Izabela Roxana, cls a VII-a, Școala Gimnazială nr. 2, Jilava;
– Locul 3: Sarkissian Alexander Joseph, cls a VII-a B, Școala Gimnazială nr. 1, Bragadiru;
– Mențiune: Buzatu Luiza, cls a V-a B, Școala Gimnazială “Anton Pann”, Voluntari.
Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov a oferit premii constând în diplome, rucsace, agende, o bicicletă, un set de rachete pentru tenis de câmp, un skateboard, o minge de volley, în cadrul unei festivități de premiere ce a avut loc ieri, 5 mai, la Casa Corpului Didactic Ilfov, Brănești.
Partenerii acestui program-concurs au fost: Consiliul Județean Ilfov prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov, IPJ Ilfov – Biroul Siguranță Școlară, Casa Corpului Didactic Ilfov.
Îi felicităm pe toți elevii câștigători și participanți!