Festivitatea de Premiere a Concursului Județean Anti Bullying „Împreună, nu Împotrivă”
Avem plăcerea de a anunța că pe 15 mai a avut loc festivitatea de premiere a Concursului Județean anti bullying „Împreună, nu Împotrivă”, organizat în cadrul programului „Siguranța Personală în Mediul Fizic și Online”. Evenimentul a reunit elevi talentați din școlile gimnaziale ale județului Ilfov, care au creat desene pline de semnificație, semnalând necesitatea combaterii bullying-ului.
Ceremonia de premiere s-a desfășurat la Casa Corpului Didactic Ilfov din Brănești, unde am celebrat creativitatea și talentul elevilor.
Câștigătorii au fost:
Premiul 1: Nedelcu Andra de la Liceul Teoretic “Ioan Petruș” Otopeni
Premiul 2: Dumitrescu Nectaria de la Școala Gimnazială nr. 1 Brănești
Premiul 3: Ion Sebastian Florentin de la Liceul Teoretic “Ioan Petruș” Otopeni
Mențiune: Buzatu Luiza de la Școala Gimnazială “Anton Pann” Voluntari
Premiile oferite sperăm să încurajeze un stil de viață activ și sănătos, constând în echipamente sportive. Locul 1 a primit un longboard și o cască, locul 2 cu un ceas digital și un rucsac, iar locul 3 cu un rucsac și un skateboard. De asemenea, a fost acordată o mențiune, constând într-un rucsac și un skateboard, alături de multe alte surprize pentru participanți.
Cu mare bucurie, am premiat și elevii cu CES, care ne-au impresionat cu desenele lor inspirate.
Evenimentul a fost organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov (CJRAE), Casa Corpului Didactic Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov (ISJ) Inspectoratul de Poliție Ilfov (IPJ) în parteneriat cu Consiliul Județean Ilfov și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.
Mulțumim tuturor celor implicați și felicităm toți participanții pentru efortul și creativitatea de care au dat dovadă.