Joi, 6 iunie, într-o atmosferă de bucurie și entuziasm, copiii din Ilfov și-au demonstrat talentul prin cântece specifice vârstei lor, în cadrul primei ediții a Concursului „Glasul copilăriei”, desfășurat la Palatul Cultural Buftea.

Ne-am propus să încurajăm preșcolarii și elevii talentați din județul Ilfov să-și dezvolte abilitățile artistice, să descopere și să promoveze cultura și tradițiile locale prin muzică.

Grupuri de copii preșcolari, din învățământul primar, gimnazial și liceal au participat la concurs și au fost recompensați cu dulciuri, cărți, trofee și medalii. Premiile au fost oferite de Consiliul Județean Ilfov și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.

Copiii au fost susținuți de educatori, învățători, profesori și părinți, care le-au fost alături pe parcursul concursului.
Această primă ediție a fost posibilă datorită sprijinului oferit de Grădinița „Căsuța Copilăriei”, în parteneriat cu Primăria orașului Buftea, Școala Gimnazială nr. 2 Buftea, Consiliul Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Centrul Cultural Buftea, Parohia „Sf. Cuvioasă Parascheva” din Buftea și Crucea Roșie – Filiala Ilfov.