Pe 16 septembrie 2023 s-a desfășurat cu mare succes prima ediție a festivalului „Chitila Family Fest!” la Stadionul Chitila
Evenimentul a fost condus de cunoscuta actriță Ana Crețu, care a prezentat cu entuziasm programul festivalului. Oamenii s-au adunat în număr mare pe stadion pentru a se bucura de prezența unor artiști renumiți și iubiți, precum Connect-R, Nicu Paleru, Margareta Clipa, Constantin Enceanu și Bibi, care au adus o serie de surprize memorabile.
Pe lângă spectacolele artistice, festivalul a inclus și concursuri captivante, evenimente sportive pline de energie, premiere speciale și multe surprize neașteptate. Atmosfera a fost plină de bucurie și entuziasm pe tot parcursul evenimentului.
Este demn de menționat că acest eveniment a fost organizat cu grijă de către Primăria orașului Chitila și Consiliul Judetean Ilfov, prin intermediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov. A fost o zi minunată pentru familii și prieteni, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de muzică, distracție și bucuria comunității.