Consiliul Județean Ilfov prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ilfov a organizat în colaborare cu Centrul Cultural Buftea un spectacol care să marcheze Ziua Internațională a Femeii.
Spectacolul a fost deschis de proaspeții lansați membrii ai Tarafului Ilfovului care au asigurat coloana sonoră pentru Ingrid Boengiu, câștigătoarea unui concurs prestigios, o adevărată „vedetă populară”, o voce și un nume de care vom auzi mult timp de acum înainte. Ansamblul artistic Doina Ilfovului a oferit un spectacol de excepție, așa cum, de altfel, ne-a obișnuit Daniela Mândroc, coregraful ansamblului.
“Sărbătorim Ziua Internațională a Femeii într-un moment sensibil al întregii lumi, moment în care femeile au dovedit încă o dată că ele au forța, tăria de a-și salva copiii și că au puterea de a îi alina și îngriji pe cei care au nevoie de ele. Mă simt onorată pentru că le am lângă mine pe două dintre energiile creatoare feminine cu care am realizat acest spectacol, Daniela Mândroc, coregraful Ansamblului artistic Doina Ilfovului și Ingrid Boengiu, vocea Tarafului Ilfov. De altfel, așa cum spectatorii au putut observa, tot spectacolul a fost realizat de femei pentru femei, și nu întâmplător. În numele Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov transmit tot respectul nostru femeilor din Buftea, din Ilfov, din România, dar și celor care, fără voia lor, au venit în România și în Ilfov. La mulți ani, dragile noastre!” – Claudia Niculae, director adjunct Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ilfov